/  Training

REGJISTROHUNI PËR TU BËRË PJESË E EVENTIT

ABSL Albania, në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik – Universiteti i Shkodrës, organizon në dy ditë event me fokus të rinjte:

– Konferenca Studentore, datë 06.12.2022, ku do të prezantohen temat e ish-studentëve, të cilat do të vlerësohen me çmime nga një juri e përzgjedhur.

– Global Digital City Shkoder, datë 07.12.2022, një workshop i cili do t’i dedikohet përvetësimit të njohurive nga të rinjtë në fushat: Project Management, Marketing dhe Data Analytics.

Të përzgjedhurit nga grupet e trajnimit do të kenë mundësinë të vazhdojnë më tej programin e trajnimit. Të gjithë ata që do të jenë pjesë e këtij eventi do të pajisen me certifikatë pjesëmarrjeje.

Shënim*: Mund të merrni pjesë në të dy ditet e eventit duke përzgjedhur datat përkatëse si më lart.

Për të qenë pjesë e këtyre ditëve, regjistrohuni si më poshtë: