Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

Count Every Second Until The Event.

An Event by Global Digital City

Korca Digital Weekend ...

Transformimi dixhital po përfshin sot Industrinë, sipërmarrjen, shërbimet sociale, tregun e punës, jetën komunitare.

Teknologjia ka sfiduar cdo fushë të jetës duke krijuar hapësira të pashkelura dhe avantazhe të pakrahasueshme për zhvillim. Koha kërkon INOVACION dhe KREATIVITET për të siguruar konkurrueshmëri.
Nëse je një i ri me ambicje, një sipërmarrës, një profesionist apo organizatë që do të bëhesh pjesë e programit të Bashkisë Korçë për të ndërtuar ekosistemin më të favorshëm për nxitjen e inovacionit dhe kreativitet,

Nëse ke filluar nje biznes, apo ke një ide biznesi,
Nëse do të dish se si mund të punosh nga shtepia si freelancer për tregun global, ashtu si dhjetra vajza dhe djem nga Korca,
Nëse do të njihesh me histori frymëzyese suksesi nga vendi dhe bota,
Nëse do të njihesh me hapësirat, stimujt dhe lehtesitë që Bashkia Korçë është duke ndërtuar,
Atëhere bëhu pjesë e fundjavës më të veçantë të qytetit tonë të bukur, #KORÇADIGITALWEEKEND.
Me mbeshtjen e vyer të VIGAN group dhe partnereve tanë do të sjellim në një platformë aktorët më të spikatur të vendit dhe rajonit për të filluar rrugën e re të Korçës si hub i rëndësishëm rajonal i inovacionit dhe kreativitetit.
Korca jo vetëm e bukur, por edhe innovative!

Conference Schedule

Digital Skills .

Below you can find the conference schedule for the Digital Skills section.
January 25, 2020

Digital Skills Pt. 1

09:00 - 09:30

Registrations

09:30 - 09:35

Event opening / Remarks

09:35 - 09:50

Mayor of Korca – Sotiraq Filo: Korça, a regional hub of innovation and creativity

09:55 - 10:10

Niko Peleshi, Albania and Korça in the era of innovation.

Heraldo Memelli : From Korça to Silicon Valley ( Live Call )

10:15 - 10:25

Kushtrim Shala, The new language of 21-st Century skills1

January 25, 2020

Digital Skills Pt. 2

10:30 - 10:40

Dritan Mezini, Future jobs? Are we ready?

10:45 - 10:55

Albi Zhulali, An Albanian dream in Silicon Valley

11:00 - 11:10

Agi Haxhimurati – How to create brands that bring millions of tourists?

11:15 - 11:25

Networking / Coffee break

11:30 - 11:55

Panel Discussion: Moderator – Arnisa Lushaj: Albanian Digital Capacities in the Global Economy?

January 25, 2020

Digital Skills Pt. 3

12:00 - 12:10

Driton Musolli, How to get the most out of networking

12:15 - 12:30

Anisa Berisha, UK Albania Tech Hub Programme & Fiordi Pernaska, CEO i VIP TIE / Success story

12:35 - 12:45

Renato Toni, Entrepreneur VR Networking :- Start-Up Uplift VR, Plexus, Live Demo Plexus VR, Start Up Uplift Albania

12:45 - 12:55

Vigan Group: The Digital City program

12:55 - 13:55

Networking – Cocktail – Photos

Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

Korca Digital Weekend .

Conference Schedule

Digital Economy .

Below you will find the schedule for the Digital Economy section of the conference.
January 25, 2020

Digital Economy Pt. 1

14:10 - 14:20

Laidi Ferruni, How does e-commerce bring businesses one step closer to the world?

14:25 - 14:35

Arjodita Mustali, Shaping the future of digital economy?

14:40 - 14:50

Ilir Capuni, To be an economist or an engineer?

14:55 - 15:25

Panel Discussion: Why is digitalization a competitive advantage to alternative markets

January 25, 2020

Digital Economy Pt. 2

15:30 - 15:40

Networking – Coffee break

15:45 - 15:55

Genti Selenica, CEO – Baboon Food Delivery

16:00 - 16:10

Mergim Cahani, Large enough to be an unicorn!

16:15 - 16:25

Jeta Zagragja, Technology Entrepreneur.

January 25, 2020

Digital Economy Pt. 3

16:30 - 16:40

Gjergji Robo, CEO Smartwork. The influence of digitalisation in how we do business!

16:45 - 16:55

Alqi Puli Start-up Ecosystem in smart cities?

17:00 - 17:30

Presentations: Korca young people present ideas of a Smart City.

17:30 - 19:00

Conclusions

Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element
Our Supporting Partners

The Partners .

Below you can find a list of our partners.
Fill the below form to register for the event.

Register .

Register